Harira amb albergínia i cigrons

Harira amb albergínia i cigrons

La harira és una sopa tradicional marroquí que suposo deu tenir mil versions i que, normalment, porta carn. Aquesta és, doncs, una versió vegana de la harira sense picant.

Ingredients:

200 gr de cigrons cuits, 100 de llenties

2 alberginies grans/mitjanes, ceba, all i gingebre

una culleradeta de pebre vermell i mitja de canyella

Brou de verdures, 2 tomàquets, menta i cilantre frescos picats

 

Començarem sofregint la ceba, l´all i el gingebre per incorporar-hi tot seguit les llenties, crues, el pebre vermell i la canyella, una mica de safrà i el brou de verdures. Uns vint minuts més tard hi posem l´alberginia, tallada a daus, amb els tomàquets i els cigrons. Prosseguim la cocció fins que les llenties estiguin a punt, afegint-hi la menta i el cilantre picats al final. Tradicionalment pica, així que hi podeu afegir qualsevol tipus de picant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *