Una altra recepta on la combinació de sabors és francament bona, super especial i original. Podeu prescindir del tofu o del pollastre, però llavors ja no seria un “laksa ayam”!
Ingredients:
400 gr de pit de pollastre, 250 de tofu
150 gr de ceba, 2 grans d´all
20 gr d´anous de kemiri (o de macadàmia), 200 de tomàquets
3 xilis vermells i 1 de verd
150 gr de brots de soja, 80 de ceba tendra
1 culleradeta de comí en pols, una de cilantre
sal, una mica de sucre roig
400 ml de llet de coco, 100 ml de brou de pollastre
200 gr de fideus fins blancs, els “rice vermicelli”
fulles de cilantre
Talleu el pollastre i el tofu a daus. Peleu els tompaquets i els hi treieu les llavors. El mateix amb els xilis (no cal pelar-los, clar). La ceba tendra a juliana, l´all picat i el tomàquet a tires. Saltegem en un wok la ceba i l´all, juntament amb les anous i les espècies. Afegim els xilis, tot seguit els tomàquets, ho salem i ho reservem. Tot seguit saltegem el pollastre i després el tofu. Incorporem el que havíem reservat i ho mullem amb la llet de coco. En una olla haurem posat aigua a bullir i hi courem els fideus d´arròs, i quan estiguin els passarem al wok, ho barrejarem i ho servirem amb fulles de cilantre per sobre.