Aquesta recepta de llenties amb verdures i iogur, concretament amb albergínies i tomàquet cherry, és una nova demostració que el matrimoni dels llegums amb les verdures té infinites combinacions, aquesta inspirada en una recepta del gran Ottolenghi.
Ingredients:
- 2 alberginies mitjanes,
- 300 gr de tomàquets cherry,
- 150 gr de llenties pardines
- suc de llimona,
- unes quantes fulles de menta;
- una cullerada de curcuma;
- orenga,
- sal i
- pebre,
- oli,
- 100 gr de iogur tipus grec
Com fer la recepta de les llenties amb verdures i iogur:
- Escalfem el forn a 200 graus i comencem a coure les llenties, partint d´aigua freda, uns 45 minuts aproximadament.
- Amb el forn a punt posem les verdures, albergínies i tomàquets, en una safata amb sal, oli i pebre i ho deixem coure uns trenta minuts. Els tomàquets, però, amb 20 minuts ja hi seran.
- Preparem la salsa de iogurt barrejant-lo amb orenga, curcuma, menta, sal, pebre i orenga.
- Emplatem amb les llenties al fons, les verdures i per sobre la salsa. Super bo!
- Us deixem el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta