Llenties amb verdures i iogur

Llenties amb verdures i iogur

Aquesta recepta de llenties amb verdures i iogur, concretament amb albergínies i tomàquet cherry, és una nova demostració que el matrimoni dels llegums amb les verdures té infinites combinacions, aquesta inspirada en una recepta del gran Ottolenghi.

Ingredients:

  • 2 alberginies mitjanes,
  • 300 gr de tomàquets cherry,
  • 150 gr de llenties pardines
  • suc de llimona,
  • unes quantes fulles de menta;
  • una cullerada de curcuma;
  • orenga,
  • sal i
  • pebre,
  • oli,
  • 100 gr de iogur tipus grec

Com fer la recepta de les llenties amb verdures i iogur:

  1. Escalfem el forn a 200 graus i comencem a coure les llenties, partint d´aigua freda, uns 45 minuts aproximadament.
  2. Amb el forn a punt posem les verdures, albergínies i tomàquets, en una safata amb sal, oli i pebre i ho deixem coure uns trenta minuts. Els tomàquets, però, amb 20 minuts ja hi seran.
  3. Preparem la salsa de iogurt barrejant-lo amb orenga, curcuma, menta, sal, pebre i orenga.
  4. Emplatem amb les llenties al fons, les verdures i per sobre la salsa. Super bo!
  5. Us deixem el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta
     
     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *