Orada al vapor

Orada al vapor

Aquesta orada al vapor és un plat totalment es-pec-ta-cu-lar!!! Saborós, sa, senzill, ràpid, sorprenent…em moro de ganes de tornar-lo a fer, més no puc dir!

 

Ingredients :

  • una suprema de dorada x persona
    20 gr de gingebre fresc
    1 ceba tendra
    cilantre fresc (opcional)
    2 cullerades de salsa de soja

Com fer la recepta de l´orada al vapor:

  1. Posem a coure els filets d´orada en una vaporera amb paper d´alumini a sota del peix i uns talls de gingebre per sobre. També hi podeu posar cilantre fresc. Dotze minuts.
  2. Mentrestant feu un sofregot ràpid amb la ceba tallada a juliana i el gingebre fresc a bastonets.
  3. I quan el peix sigui cuit l´emplateu amb el sofregit per sobre i la salsa de soja.
  4. Bo, fàcil, ràpid. Ho podeu acompanyar d´un godello jove del celler Adega Algueira, a la Ribeira Sacra, el Brandán.
  5. I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *