Orada amb curry tropical

Orada amb curry tropical

Boníssima recepta d´orada amb curry tropical…bé, de pinya i coco. El currypot ser tipus “pasta” (més fort, i dintre d´aquesta categoria hi ha tres tipus de picant…groc, vermell i verd) o en pols. Picant o no. La resta, com vulgeu, podrieu posar-hi pinya sencera també.

Ingredients:

  • 2 orades
  • 400/500 ml de llet de coco
  • 100 ml de suc de pinya (un vas)
  • 1 culleradeta de pasta de curry vermella
  • 200 gr de mongeta tendra (opcional)

Com fer la recepta de l´orada amb curry tropical:

  1. Necessitarem les orades filetejades i sense pell. Podeu fer-ho vosaltres o demanar a la peixateria que us ho facin. Millor dir-ho d´entrada, la pell es treu molt millor si no s´ha escatat el peix. I que us guardin les espines i el cap per fer un brou, o per formar part d´un brou més ben dit. Ho congeleu i quan en tingueu uns quants serà el moment de fer-lo.
  2. Posem en una paella la llet de coco, el suc de pinya i la pasta de curry. Del color que vulgueu, vermell és el picant mitjà. El desfeu i ho porteu a ebullició, fent que redueixi una mica durant uns minuts.
  3. Incoporeu els filets d´orada, salpebrats, i els deixeu coure entre vuit i deu minuts en total. Si la salsa cobreix tot el filet no cal que li doneu la volta. I feu-ho millor en dues tandes.
  4. Mentrestant fem la mongeta al vapor. Pot ser qualsevol altra verdura: bròcoli, espinacs, espàrrecs verds, etc. Però trobo que la mongeta li escau especialment bé.
  5. I un cop cuit tot ho emplatem per servir-ho.
  6. Amb aquest plat us recomano un vi fet amb malvasia de Sitges, sec però amb un toc especial que combina molt bé amb el curry de peix: Clot dels Eixams.
  7. I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de la recepta

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *