Orada amb curry tropical

Orada amb curry tropical

Boníssima recepta d´orada amb curry tropical…bé, de pinya i coco. El currypot ser tipus “pasta” (més fort, i dintre d´aquesta categoria hi ha tres tipus de picant…groc, vermell i verd) o en pols. Picant o no. La resta, com vulgeu, podrieu posar-hi pinya sencera també.

Ingredients:

  • 2 orades
  • 400/500 ml de llet de coco
  • 100 ml de suc de pinya (un vas)
  • 1 culleradeta de pasta de curry vermella
  • 200 gr de mongeta tendra (opcional)

Com fer la recepta de l´orada amb curry tropical:

  1. Necessitarem les orades filetejades i sense pell. Podeu fer-ho vosaltres o demanar a la peixateria que us ho facin. Millor dir-ho d´entrada, la pell es treu molt millor si no s´ha escatat el peix. I que us guardin les espines i el cap per fer un brou, o per formar part d´un brou més ben dit. Ho congeleu i quan en tingueu uns quants serà el moment de fer-lo.
  2. Posem en una paella la llet de coco, el suc de pinya i la pasta de curry. Del color que vulgueu, vermell és el picant mitjà. El desfeu i ho porteu a ebullició, fent que redueixi una mica durant uns minuts.
  3. Incoporeu els filets d´orada, salpebrats, i els deixeu coure entre vuit i deu minuts en total. Si la salsa cobreix tot el filet no cal que li doneu la volta. I feu-ho millor en dues tandes.
  4. Mentrestant fem la mongeta al vapor. Pot ser qualsevol altra verdura: bròcoli, espinacs, espàrrecs verds, etc. Però trobo que la mongeta li escau especialment bé.
  5. I un cop cuit tot ho emplatem per servir-ho.
  6. Amb aquest plat us recomano un vi fet amb malvasia de Sitges, sec però amb un toc especial que combina molt bé amb el curry de peix: Clot dels Eixams.
  7. I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de la recepta

 

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *