Pa de pessic de mango i anacards

Pa de pessic de mango i anacards

Una més que agradable sorpresa, tot i que ja tenia pinta de ser quelcom més que interessant…

Ingredients:

200 gr de mango fresc o 150 de deshidratat

75 gr d´anacards

200 gr de Iogur

250 gr de farina

120 gr de sucre integral de canya

80 gr d´oli de girasol o suau d´oliva

2 ous

1 culleradeta de llevat químic

1/2 culleradeta de bicarbonat sòdic

1 cullerada de rom

sal

mantega

 

Encendre el forn i escalfar-lo fins als 180 graus. Barrejar en un bol l´oli, el iogur, els ous i el sucre, els anacards picats i el mango tallat a daus, previ pas pel forn durant uns 15 minuts. En un altre bol barrejar la farina amb el llevat Royal, el bicarbonat i la sal. Incorporar-ho a l´anterior mescla, a poc a poc, amb una espàtula, fent moviments envolvents. Posar la massa resultant en un recipient per anar al forn untat amb mantega i fornejar-lo 45 minuts. Jo ja he afegit deu minuts més del que diu la recepta perquè directament és el que recordo que vaig necessitar, però fins i tot potser van ser cinc minuts més. En fi, el punxeu i si l´escuradents surt net doncs ja està, sinó uns minuts més. Està boníssim i us aguanta bé tres dies segur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *