Una més que agradable sorpresa, tot i que ja tenia pinta de ser quelcom més que interessant…
Ingredients:
200 gr de mango fresc o 150 de deshidratat
75 gr d´anacards
200 gr de Iogur
250 gr de farina
120 gr de sucre integral de canya
80 gr d´oli de girasol o suau d´oliva
2 ous
1 culleradeta de llevat químic
1/2 culleradeta de bicarbonat sòdic
1 cullerada de rom
sal
mantega
Encendre el forn i escalfar-lo fins als 180 graus. Barrejar en un bol l´oli, el iogur, els ous i el sucre, els anacards picats i el mango tallat a daus, previ pas pel forn durant uns 15 minuts. En un altre bol barrejar la farina amb el llevat Royal, el bicarbonat i la sal. Incorporar-ho a l´anterior mescla, a poc a poc, amb una espàtula, fent moviments envolvents. Posar la massa resultant en un recipient per anar al forn untat amb mantega i fornejar-lo 45 minuts. Jo ja he afegit deu minuts més del que diu la recepta perquè directament és el que recordo que vaig necessitar, però fins i tot potser van ser cinc minuts més. En fi, el punxeu i si l´escuradents surt net doncs ja està, sinó uns minuts més. Està boníssim i us aguanta bé tres dies segur.