pak choi amb espàrrecs

pak choi amb espàrrecs

Aquesta recepta de pak choi amb espàrrecs és un senzill saltejatSenzill plat de la Xina, acompanyat per un deliciós arròs “glutinós” que és una de les grans troballes d´aquest llibre. Es el “típic” arròs blanc deliciós dels xinesos que, per aquelles coses, mai m´havia plantejat saber com es feina. I és ben fàcil…Plat vegà.

 

Ingredients:

  • 400 gr de pak choi
  • 400 gr d´espàrrecs verds
  • un tros de gingebre fresc
  • un parell de “chalotes”
  • 1 ceba tendra
  • 120 gr d´arròs glutinós
  • 100 ml de fons de verdura
  • 3 culleradetes de vi d´arròs
  • 4 de salsa de soja
  • una culleradeta de farina

Com fer la recepta del pak choi amb espàrrecs i arròs glutinós:

Per fer l´arròs l´heu de tenir remullant-se en aigua una mitja hora ben bona, fins i tot una.

I tot seguit el feu al vapor, en molt poca estona estarà, menys de deu minuts (als cinc, tasteu-lo).

Tallem i saltegem el pak choi a juliana gruixuda i els espàrrecs per la meitat verticalment. Els reserveu fins que l´arròs quasi ja estigui perquè és un moment saltejar-ho.

Per fer la salsa…junteu els ingredients en un cassó i ho porteu a ebullició. Hi afegiu una cullerada de farina rasa, dissolta en aigua o amb soja, i que redueixi fins adquirir la consistència que us agradi més. ha d´espessir una mica.

Un cop cuit l´arròs, doncs, només heu de saltejar les verdures…

 

…i munteu el plat:

Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recept

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *