Parmiggiana de carbassó

Bé, encara que pugui semblar increíble la idea per a aquest recepta va venir d´una llauna de tomàquet fregit que vaig comprar en algún moment de desesperació, i no de pensar en canviar l´albergínia per carbassó quan menjava parmiggiana melanzana…i va funcionar!

Ingredients:

3 carbassons mitjans

una llauna de tomàquet triturat

2/3 boles de mozzarella

formatge ratllat.

Mentre preparem el tomàquet, sofregint-lo una estona al foc amb un raig d´oli, posarem làmines de carbassó al forn, salpebrades, i així fins que tinguem tots els carbassons tallats i passats breument pel forn. I es tan senzill com anar fent capes de dos làmines de carbassó, una de mozzarella i una de tomàquet, i tornar a començar, vaja, dues vegades o fins i tot tres. Les mides que us he donat són per aprox quatre persones, però si veieu que us quedeu curts afegiu-hi una altra mozzarella i un carbassó més. Una vegada fetes les quatre “piles” ho enforneu uns minuts, hi afegiu formatge ratllat per sobre i ho gratineu fins que estigui llest.

IMG_2363

0 thoughts on “Parmiggiana de carbassó”

Deixa un comentari