Aquesta recepta de pasta amb bledes i shiitake es ideal per aprofitar unes bledes que hagin sobrat o, per què no, per fer-les expressament si el que teniu a casa és un manat petit o que no dona per fer un primer plat de verdura.
Ingredients:
- 300 gr de pasta,
- entre 10 i 12 bolets “shiitake” frescos
- un manat de bledes,
- 4 tomàquets de pera,
- 2 grans d´all
- mig manat de cilantre,
- unes quantes fulles d´alfàbrega,
- olives
Com fer la recepta de pasta amb bledes i shiitake:
- Posem aigua a bullir per coure la pasta
- Fem el mateix amb les bledes, millor si són fetes al vapor, però en qualsevol que quedin al dente.
- Saltejar els bolets, tallats a làmines gruixudes, amb l´all. Reservar-los.
- Saltejar els tomàquets, sense pell ni llavors, i quan estigui tot cuit juntar-ho a la mateixa paella, donar-hi unes quantes voltes i afegir-hi per sobre les olives, el cilantre i l´alfàbrega picats.