Pasta amb bledes i shiitake

Pasta amb bledes i shiitake

Aquesta  recepta de pasta amb bledes i shiitake es ideal per aprofitar unes bledes que hagin sobrat o, per què no, per fer-les expressament si el que teniu a casa és un manat petit o que no dona per fer un primer plat de verdura.

 

Ingredients:

  • 300 gr de pasta,
  • entre 10 i 12 bolets “shiitake” frescos
  • un manat de bledes,
  • 4 tomàquets de pera,
  • 2 grans d´all
  • mig manat de cilantre,
  • unes quantes fulles d´alfàbrega,
  • olives

 

Com fer la recepta de pasta amb bledes i shiitake:

  1. Posem aigua a bullir per coure la pasta
  2. Fem el mateix amb les bledes, millor si són fetes al vapor, però en qualsevol que quedin al dente.
  3. Saltejar els bolets, tallats a làmines gruixudes,  amb l´all. Reservar-los.
  4. Saltejar els tomàquets, sense pell ni llavors, i quan estigui tot cuit juntar-ho a la mateixa paella, donar-hi unes quantes voltes i afegir-hi per sobre les olives, el cilantre i l´alfàbrega picats.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *