Pasta amb tirabecs

Pasta amb tirabecs

Per fer aquesta  pasta amb tirabecs, acompanyada de festucs, alfàbrega i pecorino, vaig optar pels  fusilli, però també hi va molt bé els caserecce, les orechietti o, naturalment, els espaguetis o els tagliatelle. Es va una mena de pesto que, si no teniu alfàbrega a mà, podeu substituir per col kale. Queda super bé!

Ingredients:

  • 300 gr de pasta,
  • un manat de fulles d´alfàbrega,
  • 1 gra d´all,
  • oli d´oliva
  • 3 filets d´anxova,
  • 150 gr de tirabecs, 7
  • 5 gr de formatge pecorino ratllat
  • 75 gr de festucs,
  • ratlladura d´una llimona,
  • sal i
  • pebre

 

Com fer la recepta de pasta amb tirabecs:

  1. Posem aigua a bullir per coure la pasta.
  2. Triturem 3/4 parts de l´alfàbrega amb les anxoves, l´all i l´oli d´oliva. Reservem.
  3. Escaldem els tirabecs i els tallem finament a juliana.
  4. Piquem els festucs i quan la pasta estigui cuita ho barregem tot i servim amb el formatge ratllat per sobre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *