Una petita sorpresa, fet amb dues varietats de formatge de cabra, i que té un resultat molt especial. La veritat és que val la pena!
Ingredients (8 px):
1 massa de pasta fullada (uns 375 gr)
3 cabeces d´alls
1 cullerada d´oli d´oliva i una petita de vinagre balsàmic
220 ml d´aigua
1 culleradeta de sucre glass
1 culleradeta de romaní i una de farigola
120 gr de formatge de cabra cremós i 120 de curat
2 ous, 100 ml de nata x muntar i 100 de nata fresca “crème fraiche)
sal i pebre
Amb el forn calent a 180 graus fornegeu en sec la massa (amb un pes a sobre, com cigrons crus) uns vint minuts.
Per preparar els alls els peleu i els poseu en un cassó amb l´aigua per escaldar-los tres minuts. Colem i sequem, posem oli al cassó i de nou els alls, foc fort dos minuts. Afegim el vinagre i l´aigua i quan arrenqui el bull baixem el foc i ho deixem coure deu minuts. Afegim el sucre, les herbes i mitja cullaradeta de sal. Deu minuts més o fins que l´aigua s´hagi evaporat.
Barregem bé els formats (el curat, ratllat) i hi afegim els ous batuts, les nates i els alls i ho posem a sobre de la massa fullada. Enfornem durant uns 40 minuts a 160 graus aprox, o fins que veieu que està doradeta i ha quallat.
Ho podeu servir a temperatura ambient acompanyat d´una bona amanida verda.