Pastís fred de bonitol

Pastís fred de bonitol

Deliciós, ideal per a l´estiu, aquest pastís fred de bonitol en conserva es super fàcil de fer, només cal ser previsors i fer-lo amb temps.

 

Ingredients:

  • 1 kilo de patates
  • 300 grams de bonítol en conserva
  • olives sense pinyol/tàperes
  • 1 cullerada sopera de concentrat de tomàquet
  • 1 ceba
  • oli d´oliva
  • sal i pebre
  • piparres (opcional)

Com fer la recepta del pastís fred de bonitol:

  1. Posem a coure les patates amb pell. A partir que bullin uns vint minuts aprox.
  2. Posem a fer un sofregit de ceba, més o menys trigarem el mateix que les patates.
  3. Un cop cuites les xafem amb la forquilla i una cullerada de tomàquet concentrat, incorporem la ceba i el bonitol.
  4. Ho posem tot plegat en un motlle i ho reservem unes hores a la nevera, entre dues i quatre.
  5. Ho emplatem amb força pebre i un parell de piparres, si us agraden, per persona.
  6. Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de la recepta:

 

1 thought on “Pastís fred de bonitol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *