Deliciós, ideal per a l´estiu, aquest pastís fred de bonitol en conserva es super fàcil de fer, només cal ser previsors i fer-lo amb temps.
Ingredients:
- 1 kilo de patates
- 300 grams de bonítol en conserva
- olives sense pinyol/tàperes
- 1 cullerada sopera de concentrat de tomàquet
- 1 ceba
- oli d´oliva
- sal i pebre
- piparres (opcional)
Com fer la recepta del pastís fred de bonitol:
- Posem a coure les patates amb pell. A partir que bullin uns vint minuts aprox.
- Posem a fer un sofregit de ceba, més o menys trigarem el mateix que les patates.
- Un cop cuites les xafem amb la forquilla i una cullerada de tomàquet concentrat, incorporem la ceba i el bonitol.
- Ho posem tot plegat en un motlle i ho reservem unes hores a la nevera, entre dues i quatre.
- Ho emplatem amb força pebre i un parell de piparres, si us agraden, per persona.
- Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de la recepta:
Reblogged this on Celler-Adocse.