Pollastre al vermut

Pollastre al vermut

Aquesta recepta de pollastre al vermut és molt senzilla de fer, no té cap secret però el resultat final és molt satisfactori.

Ingredients:

  • 4 cuixes de pollastre,
  • 500 gr de tomàquet de pera madur
  • 200 ml de vermut blanc
  • 2 cebes
  • 300 ml de brou de pollastre
  • fulles de sàlvia i alfàbrega (opcional)
  • oli,
  • sal i pebre

Com fer la recepta del pollastre al vermut:

  1. Marquem el pollastre en una cassola de ferro.
  2. El reservem i a la mateixa cassola hi fem un sofregit de ceba durant uns quinze minuts.
  3. Hi posem en una estoneta unes fulles de sàlvia picades, si en teniu, i  afegim el tomàquet, seguint amb el sofregit uns deu minuts més
  4. Recuperem el pollastre i mullem amb el vermut. Quan s´hagi evaporat l´alcohol, un parell de minuts, incorporem el brou, tapem i deixem coure mitja hora.
  5. Comprovem que estigui ben cuit abans de servir-ho, si voleu,  amb les fulles d´alfàbrega picades i acompanyat d´arròs blanc. També el podeu acompanyar de puré de patates.
  6. Amb aquesta recepta us recomano un vi blanc del gran Raúl Pérez, La del Vivo.I us adjunto un enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure un video de la recepta:

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *