Recepta on es marina el pollastre, al llor, un mínim de dues hores. Vaja, heu de ser previnguts. Jo vaig decidir acompanyar-ho amb bròquil perquè en el llibre hi ha també una recepta de pollastre amb bròquil que té forces coses en comú amb aquesta, i perquè de fet li anava molt bé, però podeu prescindir del bròquil si no us agrada i acompanyar-ho amb arròs blanc basmati, per exemple.
Ingredients:
4 cuixes de pollastre desossades, 6 grans d´all, 2 bitxos, un tros de gingebre
suc de llimona, salsa de soja, brou de pollastre
Les mides dels líquids són, teòricament, dues cullerades de cada, però per a marinar quatre cuixes queda un pèl just. Les cuixes les podeu posar en un tupper o, molt millor, en bosses de congelar, tal i com recomana a la recepta, juntament amb els alls, el ginger i el bitxo ben picats. I deixar-ho com a mínim dues hores. Jo diria que en el meu cas van ser quatre. Tot seguit ho podeu fer a la planxa o, millor, al forn, uns vint minuts, pintant-lo de tan en quan amb l´adob. El bròquil el podeu fer mentrestant al vapor, i si opteu per arròs doncs feu-lo mentre el pollastre estigui al forn. Super bo!