Pollastre amb col kale

Pollastre amb col kale

A veure, aquesta recepta és del blog “Gastronomiaycia” i no del llibre sobre les verdures, però com que no volia deixar-la penjada doncs l´he inclòs en l´apartat citat ja que està feta amb kale i pebrot verd. Per cert, brutal.

Ingredients

4 cuixes de pollastre

un manat no gaire gran de col kale, dos pebrots verds “italians”

4 grans d´all, salsa Gochujang (picant)

oli de coco

Daureu el pollastre amb l´oli de coco i els alls, sense pelar. Ho reserveu i a la mateixa cassola hi saltegeu breument la col kale tallada a juliana gruixuda, el pebrot vert (igual) i cap al final hi afegiu la salsa. La que vaig trobar jo pica bastant i és força salada, així que al lloro, no posar-ne gaire, sobretot pel tema de la sal. Incorporeu el pollastre, ho tapeu i ho deixeu coure uns vint minuts aprox. Abans de donar per finalitzada la cocció comproveu el punt de sal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *