Pollastre arrabossat amb llavors

Una petita meravella. El pollastre arrabossat és, ademetem-ho, deliciós. I si aquest arrabossat és amb llavors és converteix en una meravella, com a mínim, sorprenent. Ja, hem d´evitar els fregits, però és difícil resistir-se a aquesta modificació del gran Ottolenghi d´un clàssic etern de la cuina casolana.

Ingredients:

  • 2 pits de pollastre filetejats,
  • 1 o 2 ous,
  • 80 gr de pa panko,
  • 60 gr de llavors de sèsam blanc,
  • 25 gr de sèsam negre,
  • 1 cullerada de llavors de cilantre,
  • 1 de llavors de comí,
  • 1 culleradeta de curcuma
  • un xic de sal
  • una mica de pebre negre

 

Com fer la recepta de pollastre arrabossat amb llavors:

  1. Seleccioneu les llavors que més us agradin prenent com a referent les que hem posats als ingredients
  2. Barregeu totes les llavors amb el pa panko (si no en teniu utilitzeu pa ratllat normal). Les de comí i cilantre millor han de passar pel morter, sobretot les de cilantre, i si filem prim estaran més bones si abans les heu torrat en una paella en sec, ben calenta.
  3. Filetegeu els pits de pollastre si no heu demanat que us ho fessin quan els heu comprat.
  4. Salpebreu-los, i passeu-los per l´ou batut que ja tindreu preparat.
  5. Tot seguit els arrobosseu amb el combinat de pa panko i llavors. Jo no faig el pas per farina quan es tracta de pollastre o carn
  6. Fregiu-los en una paella amb oli ben calent, tenint a punt un plat amb paper de cuina per eliminar l´excés de greix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *