Pollastre especiat amb hummus

Pollastre especiat amb hummus

Aquesta recepta de pollastre especiat amb hummus no és altra cosa que un pollastre arrabossat amb espècies, on la gràcia és tallar el pollastre a tires i sucar-lo amb l´hummus, i així li dona un toc diferent al pollastre arrabossat de tota la vida.

 

Ingredients:

  • 2  pits de pollastre
  • Ras-el-hanut/curcuma
  • cilantre en pols
  • garam masala
  • pa ratllat “panko”
  • 1 o 2 ous
  • un pot d´hummus
  • sal

 

Com fer la recepta del pollastre especiat amb hummus:

  1. Comencem tallant els pits de pollastre a tires i marinant-los amb les espècies, per separat, i un raig d´oli. Ho filmeu i ho deixeu a la nevera una mitja horeta.
  2. Tot seguit ho passeu per ou batut i ho arrabosseu amb el pa “panko”, una mena de molla de pa típic de la cuina asiàtica.
  3. I ho fregiu.
  4. Ho serviu acompanyat d´hummus…que el podeu fer a casa o, com en aquest cas, comprar-lo fet.
  5. Amb aquest plat us recomano un vi blanc de la zona de Colliure, a la Catalunya nord:
  6. Us adjunto un enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de la recepta:

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *