“Poulette” de musclus

Oh, boníssim. Jo que sempre m´havia menjat els musclus pràcticament a pèl, sense res, estic descobrint que, malgrat ser boníssims tal qual, fer-los de diverses maneres és molt més divertit! I, a més, encara fa que m´agradin més…

Ingredients (2 px):

1/2 kilo de musclus de roca (si pot ser)

1/2 vas de vi blanc

25 gr. de margarina

2 cullerades soperes d´oli

1 cullerada sopera de farina

2 rovells

1 cullerada de julivert picat

el suc d´una llimona

Fer els musclus en una olla o en una paella amb el vi blanc. Reservar el suc.

En un cassó de fons gruixut posar la margarina a desfer juntament amb l´oli. Quan estiguin calents tirar-hi la farina i remoure amb les varilles mentre hi afegeixes el suc de coure els musclus. Vaja, fer una beixamel però en comptes de llet utilitzar el suc dels musclus, brutal! No s´ha acabat, però, ja que falta posar-hi els dos rovells d´ous batuts/desfets amb el suc de llimona sense deixar de remenar, i al final posar-hi el julivert picat i tirar-ho a sobre dels musclus…que haureu posat en una safata, només amb una closca, la “mare”. Ei, espectacular, ens va agradar moltíssim!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *