Una absoluta revelació, un plat deliciosament sorprenent, un risotto super fàcil de preparar amb el qual triomfareu més que la Coca Cola!
Ingredients:
300 gr d´arròs carnaroli, 1 litre i mig de brou de verdures
150 ml de vi blanc sec, 300 gr de maduixes
1 ceba, 100 gr de mantega, oli d´oliva
sal, pebre
Procediment clàssic en aquest tipus d´arrossos: sofregir la ceba, en principi amb mantega, però bé, ho podeu fer també amb oli. Aparició de l´arròs, que s´anacara molt bé i a continuació es mulla amb el vi. I quan aquest s´hagi evaporat comenceu amb el brou de verdures, a poc a poc. Talleu les maduixes, deixant-ne unes quantes de senceres per al muntatge del plat, i les afegiu a la cocció. Aneu remenant, i les maduixes s´aniran desintegrant mentre l´arròs es va fent. Quan estigui llest retireu del foc la cassola, afegiu la mantega i remeneu bé per integrar-la. Ho serviu amb unes quantes maduixes tallades per la meitat i pebre negre recén mòlt. Espectacular!