Salmó marinat a la planxa

Salmó marinat a la planxa

Aquest salmó marinat a la planxa és més aviat un recurs que una recepta en sí, però interessant de cara a donar sortida sobretot al salmó congelat que molts tenim guardat per aquells moments en que o bé no saps què fer o bé no has trobat el peix fresc que volies al mercat.

 

Ingredients:

  • 2 lloms de salmó congelat
  • el suc d´una llimona
  • una culleradeta de gingebre en pols
  • una culleradeta de cilantre en pols
  • pebre (del conjunt de cinc pebres)
  • dues cullerades d´oli d´oliva
  • uns quants pèsols

 

Com fer la recepta de salmó marinat a la planxa:

 

  1. Doncs molt senzill: primer heu de descongelar els talls de salmó…també podeu comprar salmó a la peixateria i que us en facin lloms, naturalment.
  2. Marineu el peix amb el suc d´una llimona, dues cullerades d´oli d´oliva, els cinc tipus de pebres, cilantre i gingebre en pols. Ho barregeu tot bé i unteu el salmó, deixant-ho reposar mitja horeta.
  3. Tot seguit només heu d´escalfar una paella i fer el peix com més us agradi.
  4. Si hi voleu afegir els pèsols els podeu escaldar breument o saltejar-los un parell de minuts.

Us deixem l´enllaç per veure la recepta en vídeo:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *