Sípia amb espinacs

Una bona alternativa tan per al dia que voleu menjar verdura com per quan voleu peix…o per al dia que voleu les dues coses!

Ingredients:

un paquet d´espinacs congelats de 400 gr aprox, 2 sípies mitjanes

salsa de tomàquet casolana, vi blanc sec, una ceba

un dent d´all, uns quants pinyons, sal i pebre

 

Els espinacs els bulliu congelats directament. Si n´utilitzeu de frescos primer els haureu de rentar i després els bulliu molt poqueta estona  i els reserveu.

Feu un sofregit d´all i ceba, afegim la sípia tallada a daus, salpebrem i mullem amb el vi (un got). Una vegada evaporat l´alcohol, tapem i deixem coure a foc lent deu minuts llargs. Incorporem la salsa de tomàquet, a discreció, i poc temps després els espinacs, i seguim amb la cocció fins que la sípia tingui la textura adequada que ens agradi. Ho servim, si volem, amb uns quants pinyons torrats per sobre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *