Aquesta recepta d´una deliciosa sopa de llobarro, api i fonoll amb brou de peix és una meravella. Sembla que que es tracta d´una especialitat de la ciutat marroquina d´Essaouira, i us la recomano molt, molt i molt.
Ingredients:
- 1 llobarro
- 1 bulb de fonoll
- Dues branques d´api
- una ceba
- 1/2 manat de cilantre
- verdures pel brou (pastanaga, porro, ceba, api)
- sal
- pebre
Com fer la recepta de la sopa de llobarro:
- Avui val la pena que feu el brou amb el cap i l´espina del llobarro per preservar el sabor de la recepta, tot i que si ja teniu un brou de peix…Es tracta d´aprofitar-lo fins al final, ja que per a aquesta recepta necessitem el llobarro ben net.
- Fem doncs un bon brou amb el cap i l´espina del llobarro, una ceba, una pastanaga, un porro i una o dues branques d´api. Fem que bulli vint minuts i després que en reposi vint més.
- Paral.lelament tallem l´api, el bulb de fonoll i la ceba que formaran part de la sopa i en fem un bon sofregit. Bé, no cal potxar-ho molt ja que ens interessa que es notin bé els seus ingredients.
- Demaneu a la peixateria que, apart de filetejar-vos el peix, us treguin la pell. Jo ho vaig fer a casa però no és una cosa que sempre surti bé. Talleu el llobarro com unes rodanxes mitjanes i el reserveu.
- Piquem també les fulles de cilantre i ja ho tindrem tot per al pas final, que no és altre que mullar amb el brou, afegir-hi el cilantre i els talls de llobarro, que es poden fer només amb l´escalfor del brou o els podeu coure un super màxim de cinc minuts.
- I només ens queda rectificar de sal i pebre i emplatar-ho.
- Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: