Sopa de marisc

Fantàstica sopa de marisc! No recordo d´on la vaig treure, però sé que és típica de Cambodja. Val la pena que tingueu tots els ingredients perquè juntament amb un bon brou són la clau del plat!

 

Ingredients:

  • 800 ml de brou de peix
  • 8 llagostins
  • 24 musclus
  • 200 gr de calamarsets
  • 1 ceba vermella
  • Cilantre fresc
  • 2 tiges d´herba llimona (lemon grass)
  • 4 fulles de llima keffir
  • 1 branca d´api
  • 1 bitxo
  • 10 gr de gingebre fresc
  • 1 cullerada de sucre roig
  • suc de llima

 

Com fer la recepta de sopa de marisc:

  1.  Començarem fent el brou. Peleu els llagostins, i closques i caps cap al brou de peix. En deu o quinze minuts bullint màxim ja en tindreu prou. Deixeu que reposi deu més i llestos.
  2. Poseu a bullir amb aquest brou de marisc les fulles de llima keffir, l´herba llimona (lemon grass…ho trobareu congelat a botigues de productes orientals), el tros de gingebre fresc (jo el dividiria en uns quants trossets), la branca d´api , el bitxo i la cullerada de sucre. Ho feu bullir entre cinc i deu minuts.
  3. Ho coleu, hi afegiu els calamars i un minut més tard els llagostins. Dos minuts màxim i fora. Teniu també l´opció de saltejar-ho, tan els calamars com els llagostins.
  4. Hi afegiu els musclus, que els haureu fet al vapor, sense la closca.
  5. Ho decoreu amb una mica de cilantre fresc picat, i hi afegiu una mica de suc de llima. De vici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *