Sopa de peix i marisc

Sopa de peix i marisc

Aquesta sopa de peix i marisc és d´inspiració marroquina. La recepta la vaig treure d´un fantàstic llibre de cuina de tot el Mediterrani que tinc des de fa molts anys i que ens ha donat moltes alegries a casa. La recepta porta també fideus fins o del nº2.

Ingredients:

  • 150 gr de gambetes i 150 de calamarcets
  • 150 gr de peix blanc
  • 80 gr de fideus fins o del nº2
  • 2 dents d´all
  • julivert i cilantre
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets de pera
  • sal
  • litre i mig de brou de peix

Com fer la recepta de la sopa de peix i marisc:

  1. Tallem tot el peix i marisc a trossets petits.
  2. Fem un sofregit de ceba i all. Deu o quinze minuts més tard hi afegim els tomàquets, tallats a daus, sense pell ni llavors
  3. Tallem el peix i el marisc a trossets petits.
  4. Hi afegim els fideus, en el meu cas del nº2, juntament amb el brou. Si utilitzeu els de cabell d´anhel, del nº0, feu-ho juntament amb el peix i el marisc.
  5. Quan quedin uns tres minuts hi poseu el peix i el marisc.
  6. I abans d´emplatar afegiu-hi cilantre i julivert picats per sobre.
  7. Amb aquesta recepta us recomano un vi blanc de la Rioja, interessant per aquest tipus de plats, Horizonte de Exopto.I aquí teniu un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *