Aquesta sopa de peix i marisc és d´inspiració marroquina. La recepta la vaig treure d´un fantàstic llibre de cuina de tot el Mediterrani que tinc des de fa molts anys i que ens ha donat moltes alegries a casa. La recepta porta també fideus fins o del nº2.
Ingredients:
- 150 gr de gambetes i 150 de calamarcets
- 150 gr de peix blanc
- 80 gr de fideus fins o del nº2
- 2 dents d´all
- julivert i cilantre
- 1 ceba
- 2 tomàquets de pera
- sal
- litre i mig de brou de peix
Com fer la recepta de la sopa de peix i marisc:
- Tallem tot el peix i marisc a trossets petits.
- Fem un sofregit de ceba i all. Deu o quinze minuts més tard hi afegim els tomàquets, tallats a daus, sense pell ni llavors
- Tallem el peix i el marisc a trossets petits.
- Hi afegim els fideus, en el meu cas del nº2, juntament amb el brou. Si utilitzeu els de cabell d´anhel, del nº0, feu-ho juntament amb el peix i el marisc.
- Quan quedin uns tres minuts hi poseu el peix i el marisc.
- I abans d´emplatar afegiu-hi cilantre i julivert picats per sobre.
- Amb aquesta recepta us recomano un vi blanc de la Rioja, interessant per aquest tipus de plats, Horizonte de Exopto.
I aquí teniu un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: