Excel.lent sopa de rap amb patates! L´enllestireu molt més ràpid si teniu fet el brou de peix, una de les claus del plat juntament amb la picada.
Ingredients:
- 300/400 gr de rap
- 4 patates
- 2 litres de brou de peix
- 1 gra d´all
- julivert
- ametlles i avellanes torrades
- sal
- pebre vermell
Com fer la recepta de la sopa de rap amb patates:
- Posem el brou a bullir mentre pelem i tallem les patates a talls irregulars, escantonades, a fi que deixin anar millor el midó.
- Quan bulli hi tirem les patates, salpebrades, i les deixarem coure uns quinze minuts aprox, potser vint.
- Mentrestant fem la picada amb els fruits secs, l´all, la mica de julivert i el pebre vermell. L´afegirem a l´olla cap al final de la cocció.
- Tallem el rap a trossos més aviat petits, els salpebrem i els incorporema l´olla quan les patates siguin cuites. Ho retirem del foc, tapem i deixem que es coguin amb l´escalfor.
- Ho servim.
- Amb aquest plat podeu per exemple obrir una ampolla d´un bon riesling, excel.lent en la seva relació qualitat/preu. Un Finesse Schiefersteillage 2018.
- I aquí us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video explicatiu de la recepta:
Reblogged this on Celler-Adocse.