Sopa de rap amb patates

Sopa de rap amb patates

Excel.lent sopa de rap amb patates! L´enllestireu molt més ràpid si teniu fet el brou de peix, una de les claus del plat juntament amb la picada.

 

Ingredients:

  • 300/400 gr de rap
  • 4 patates
  • 2 litres de brou de peix
  • 1 gra d´all
  • julivert
  • ametlles i avellanes torrades
  • sal
  • pebre vermell

Com fer la recepta de la sopa de rap amb patates:

  1. Posem el brou a bullir mentre pelem i tallem les patates a talls irregulars, escantonades, a fi que deixin anar millor el midó.
  2. Quan bulli hi tirem les patates, salpebrades, i les deixarem coure uns quinze minuts aprox, potser vint.
  3. Mentrestant fem la picada amb els fruits secs, l´all, la mica de julivert i el pebre vermell. L´afegirem a l´olla cap al final de la cocció.
  4. Tallem el rap a trossos més aviat petits, els salpebrem i els incorporema  l´olla quan les patates siguin cuites. Ho retirem del foc, tapem i deixem que es coguin amb l´escalfor.
  5. Ho servim.
  6. Amb aquest plat podeu per exemple obrir una ampolla d´un bon riesling, excel.lent en la seva relació qualitat/preu. Un Finesse Schiefersteillage 2018.
  7. I aquí us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video explicatiu de la recepta:

 

 

 

0 thoughts on “Sopa de rap amb patates”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *