Sopes, sopetes, sopa de verdures recepta italiana, inspirada en una de “la cuchara de plata”…aquestes minestrones són ideals per a dies humits i freds, però hi ha gent que en menja tot l´any, així que vosaltres mateixos, fàcil de fer!
Ingredients:
- romaní fresc
- llorer
- 1 ceba
- 1 branca d´api
- una pastanaga
- 1 tomàquet
- 1 carbassó
- 1 porro
- 80 gr d´arròs llarg
- sal
- pebre
- parmesà ratllat (opcional)
- oli d´oliva
Com fer la recepta de sopa de verdures:
- Saltegem les verdures, excepte el carbassó.
- Mullem amb aigua i brou de verdures, 750 ml aprox.
- Quan comenci a bullir hi afegim l´arròs. Salem.
- A manca de cinc minuts per finalitzar la seva cocció hi posarem el carbassó tallat a daus, rectificarem de sal i pebre i ho servim (si voleu) amb parmesà ratllat per sobre.