Sopa de verdures

Sopes, sopetes, sopa de verdures recepta italiana, inspirada en una de “la cuchara de plata”…aquestes minestrones són ideals per a dies humits i freds, però hi ha gent que en menja tot l´any, així que vosaltres mateixos, fàcil de fer!

 

Ingredients:

  • romaní fresc
  • llorer
  • 1 ceba
  • 1 branca d´api
  • una pastanaga
  • 1 tomàquet
  • 1 carbassó
  • 1 porro
  • 80 gr d´arròs llarg
  • sal
  • pebre
  • parmesà ratllat (opcional)
  • oli d´oliva

 

Com fer la recepta de sopa de verdures:

  1. Saltegem les verdures, excepte el carbassó.
  2. Mullem amb aigua i brou de verdures, 750 ml aprox.
  3. Quan comenci a bullir hi afegim l´arròs. Salem.
  4. A manca de cinc minuts per finalitzar la seva cocció hi posarem el carbassó tallat a daus, rectificarem de sal i pebre i ho servim (si voleu) amb parmesà ratllat per sobre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *