Super bon aperitiu, la salsa és tipus “brava” però clar, casolana, i si pica molt o poc és en funció de la quantitat de “bitxo” que hi poses. Molt recomanable!
Ingredients (x unes 6 persones o més…aperitiu, eh):
1 kilo de musclos de roca (això ja va a gustos)
1 llauna petita (450 gr) de tomàquet triturat
pebrot escalivat (mig)
2 dents d´all
3 bitxos
1 ceba
Tan senzill com sofregir la ceba, els bitxos i l´all i després afegir-hi el tomàquet triturat. A mitja cocció afegir-hi el pebrot escalivat i deixar coure uns 15 minuts aprox, rectificant la salsa de sal i sucre (per l´acidesa del tomàquet). Triturar tots els ingredients (si voleu que piqui menys retirar els bitxos) i servir els musclus (oberts bé al vapor o bé en una paella amb vi blanc i tapats) en una safata amb la salsa x sobre. Brutal!