Vedella a la barbaricina

Vedella a la barbaricina

Mmmmm…espectacular! Senzill, ràpid, pràctic! Vedella fina amb salsa de tomàquet, pernil del país, albergínia i formatge d´ovella, una combinació decididament guanyadora!

Ingredients:

4 bistecs de vedella primets

1 albergínia

4 talls de pernil del país

4 talls de formatge d´ovella que es desfaci al forn (no curat, vaja)

salsa de tomàquet

Marquem la carn, sense coure-la del tot, eh, i la reservem. Tallem l´albergínia a làmines i les fregim amb poc oli. Reservem. Posem a escalfar la salsa de tomàquet, que ja tindrem feta (si no ja sabeu, tocaria començar a preparar el plat per la salsa de tomàquet…). Escalfem el forn a 220 graus i anem muntant les racions: a sota la carn, a continuació el pernil, després l´albergínia i finalment el formatge. Jo vaig utilitzar un d´aquells sobres que venen amb unes quantès làmines i com que cada una era força grossa les vaig doblegar per la meitat i així tenia doble de formatge a cada racció. Finalment ho banyem amb salsa de tomàquet i ho enfornem entre quatre i cinc minuts. Mireu d´evitar que el formatge es desfaci del tot, però bé, es només perquè visualment queda millor.

La veritat es que ha estat de les receptes amb més acceptació popular de les que he fet en bastant temps. Un futur clàssic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *