Wok de fideus i pollastre

Wok de fideus i pollastre

Un senzill wok de fideus i pollastre amb verdures es el que trobareu en aquesta senzilla recepta, fàcil d´aplicar i ràpida de fer.

Ingredients:

  • 200 gr de fideus d´arròs
  • 1 carbassó
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot vermell
  • 4 filets de pit de pollastre
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • 1 cullerada de salsa d´ostres
  • 1 cullerada de vinagre d´arròs

Com fer la recepta del wok de fideus amb pollastre:

  1. Tallem les verdures a bastonets, més o menys similars, i la ceba a juliana. Ho reservem.
  2. Bullim els fideus d´arròs seguint les intruccions de cocció del fabricant. Normalment són uns cinc minuts. Els refredem tan bon punt siguin cuits i els reservem.
  3. Salpebrem els filets de pit de pollastre, amb un per persona n´hi haurà prou, els fem a la planxa i els reservem ja tallats.
  4. Comencem a saltejar les verdures començant per la ceba i, tot seguit, el pebrot vermell. Cinc minuts tot plegat.
  5. Seguim amb la pastanaga, tres minuts, i acabem amb el carbassó.
  6. Recuperem el pollastre i els fideus, mullem amb la salsa (una barreja de salsa de soja, salsa d´ostres i vinagre d´arròs), i ja ho tindrem llest.
  7. Emplatem. Si voleu hi podeu posar una mica de salsa picant o de xili en escames.
  8. Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:
Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *