Albergínies al forn amb ricota

Variant senzilla i pràctica de les albergínies farcides al forn. He canviat el procés de cocció perquè m´ha semblant poc pràctic i us ofereixo directament el meu, que a més a més va donar molt bon resultat.

Ingredients:

4 albergínies

50 gr de bolets secs, 150 gr de ricota

2 dents d´all, 2 anxoves

4 cullerades de parmesà ratllat, 1 ou

julivert, orenga

Tallet les albergínies per la meitat, els hi feu unes marques romboidals sense trencar-les i amb el forn a 180 graus les enforneu, salpebrades i amb una mica d´oli. Quan siguin cuites les buides i barregeu la polpa amb la ricota, l´ou lleugerament batut, les anxoves picades i la resta d´ingredients, l´all ben picadet, les anxoves també. Les tornem llavors a posar al forn, amb una mica més de parmesà ratllat per sobre, entre cinc i deu minuts.

IMG_5878

Deixa un comentari