Bacallà amb espinacs i cigrons

Hi deuen haver mil maneres de fer aquesta recepta, ja ja. Jo la vaig seguir més o menys respecte a la del llibre però adaptant-la a les meves necessitats, i va quedar super bona!

Ingredients:

4 talls de bacallà (penca o morro) d´uns 150 gr /u

100 grams de cigrons cuits

200 gr d´espinacs congelats

1 ou dur

1 ceba

pebre vermell

1 cullerada sopera de farina

sal, pebre

oli

Una vegada tenim el bacallà dessalat el confitarem, cobrint-lo amb l´oli poc calent, a uns 70 graus, fins que veieu que les làmines es separen. Mentrestant farem un sofregit de ceba, quan sigui rossa hi posarem una cullerada sopera de pebre vermell, primer, i tot seguit, després d´haver remenat una mica, una de farina. Fem que es cogui una mica, mullem amb aigua i uns minuts més, que s´acabi de coure i agafi una bona textura. Hi afegim primer els cigrons, els deixem uns minuts i a continuació hi posem els espinacs, ja descongelats eh, per acabar-ho amb els talls de bacallà confitats. Que faci una mica la xup xup, rectifiquem de sal i pebre i hi posem un ou dur tallat a quarts. Boníssim!!!

IMG_5403

0 thoughts on “Bacallà amb espinacs i cigrons”

Deixa un comentari