“Calabaguetis” amb all i bitxo

Nova i senzilla recepta  de “Las recetas de El Comidista” amb aquesta curiosa, divertida i excel.lent manera de menjar carbassó, ideal per a nens!

Ingredients (4px) :

800 grams de carbassó (un carbassó mitjanet x persona aprox)

2 dents d´all

1 bitxo

parmesà ratllat (al gust de cadascú)

sal i pebre

Pelem els carbassons i els tallem per la meitat (verticalment) i després ho fem també per la meitat, però horitzontalment. Enretirem la polpa del mig (detall força important) de manera que ens quedi només la part dura del carbassó, i en fem una mena d´angules, espaguetis curts o fideus llargs, ja ja. Vaja, tallat a lo llarg i primet, però no massa ja que d´altra manera es podrien trencar fàcilment. En una paella saltegem l´all tallat a làmines amb el bitxo, i en el mateix oli ja net hi fregim els talls de carbassó, procurant que no quedin massa tous. Salpebrem i finalment hi tirem el parmesà ratllat. Super bo!

0 thoughts on ““Calabaguetis” amb all i bitxo”

Deixa un comentari