Duo de llenties amb vieires i cítrics

Una veritable troballa en forma, en el fons, d´amanida de llenties amb vieires, pomelo, taronja i rúcula, veritablement esplèndida!

Ingredients:

200 gr de llenties verdes de Puy

2 taronges

2 pomelos

1 llimona

1 branca de farigola

1 branca de romaní

1 fulla de llorer

1 dent d´all

12 vieires

6 talls de pernil salat

1 ceba tendra

rúcula

oli extra verge

sal, pebre

 

Primer de tot posem a coure les llenties amb aigua i el suc d´una taronja, un pomelo, una llimona i les herbes, una dent d´all i una cullerada d´oli d´oliva. Trigaran uns tres quarts d´hora aprox, potser una mica més, per tant heu de posar uns tres quarts de litre d´aigua més o menys.

Mentrestant podeu anar preparant les supremes de pomelo i taronja, la ceba tendra tallada ben petita i el pernil amb les vieires. Es tracta d´embolicar-les pels costats i aguantar el pernil amb un escuradents i marcar per les dues bandes les vieires, res, uns segons per cada cara.

Quan les llenties siguin fetes hi afegiu la ceba tendra, barregeu i emplateu amb la rúcula, les vieires amb pernil i les supremes de cítrics. Boníssima!!!

IMG_6426

0 thoughts on “Duo de llenties amb vieires i cítrics”

Deixa un comentari