img_1542

Gall dindi amb anacards i bròquil

Una bona combinació que francament mai se m´havia passat pel cap. Important que el bròquil quedi al dente, igual que les verduretes…però bé, si a casa agrada una mica més fet tampoc s´enfonsa el món!

Ingredients:

300 gr de pit de gall dindi, 200 de bròquil

100 gr d´api i de pastanaga, 1 ceba i 1 gra d´all

3 xilis verds, 30 gr d´anacards

sal, sucre roig, julivert i ciboulet picats

una mica de brou de pollastre, 2 cullerades de salsa de peix

1 cullerada de salsa de soja, una mica de midó de blat

 

Talleu a daus el galldindi. Les pastanagues i l´api a bastonets, la ceba a juliana i l´all ben petit, el xili a rodelles, sense llavors. Saltagem els anacards amb l´all i els reservem. Saltegem la carn i la reservem. Saltegem les verdures, bròquil inclòs, recuperem la carn i hi tirem el sucre, per caramelitzar-ho. Paral.lelament posem en un bol les salses amb el brou, ho portem a ebullició i ho lliguem amb el midó, tirant-ho finalment al wok on tenim el galldindi amb el bròquil i les verduretes, i ho servim amb el julivert i el ciboulet picats per sobre.

img_1542

Deixa un comentari