Papillote de xai

Fins fa quatre dies, això de cuinar a la papillote només ho havia fet amb peix, normalment (no sé exactament per què) amb lluç, tot i que ho pots fer amb qualsevol peix…ai, no, recordo una recepta de pollastre al pebre verd que és feia a la papillote, vaja, embolicant la bèstia amb paper  i al forn. Abans es feia amb paper d´alumini, però és poc recomanable per les toxines que deixa anar, així que busqueu alternatives, com per exemple el paper vegetal o altres mètodes que de ben segur hi ha per totes les botigues de gadgets de cuina escampades pel país.Tot i que com veureu a la foto jo encara vaig utilitzar-ne d´alumini, glups.

Ingredients:

1 espatlla de xai desossada

3 patates grosses

vi blanc, suc de llimona, sal i pebre

julivert i orenga

 

Primer feu les patates, al forn mateix (temps de cocció: a ull…punxeu-les, però bé, 20 minuts llargs no us els treu ningú), i després hi poseu a sobre el xai, salpebrat i amb les herbetes, el suc de mitja llimona i un bon vas de vi blanc. Ho tanqueu com bonament podeu i apa, entre mitja hora i tres quarts al forn, 200 graus. La carn podeu marcar-la prèviament, segur que quedarà més bona.

IMG_2584

Deixa un comentari