IMG_1987

Peix marinat

Senzillíssima recepta, una mena de ceviche amb llet de coco que es fa en un plis!

Ingredients:

Peix blanc de carn dura, tipus llobarro, rap o quelcom semblant (la quantitat…pos depen dels que sigueu)

1/2 pebrot vermell

1/2 pebrot verd 1 xili vermell

1 dent d´all

1/2 ceba de figueres

una mica de gingebre fresc

unes fulles de cilantre picades

1/4 de llet de coco

1 llima

 

La veritat és que la recepta no la vaig seguir pas tal i com diu el llibre. Em vaig limitar a tallar ben petit el pebrot, el xili, el gingebre i el cilantre i ho vaig marinar una estona a la nevera amb el suc de la llima i la llet de coco. Quanta? doncs diria que amb mitja hora n´hi ha de sobres, i tindreu un plat que pot servir d´entrant, de primer i, depenent de la quantitat, fins i tot de segon.

IMG_1987

Deixa un comentari