Albergínies cuites amb miso dolç

Bé, la veritat és que no és ben bé així, vull dir que la cocció de les albergínies de fet es fa amb oli de sèsam a la paella…i després se li dona un toc amb la salsa de miso al forn. En qualsevol cas és una “petita” delicatessen, un entrant absolutament deliciós.

Ingredients:

400 gr d´albergínies japoneses, 1 cullerada d´oli de sèsam

2 cullerades de miso d´arròs integral, 1 de mirin i una de sake

Tallem les alberginies longitudinalment, pintem l´interior amb oli de sèsam i les cuinem en una paella, uns dos/tres minuts per una banda i un parell per l´altra.

Barregem bé la pasta de miso amb el mirin i el sake, pintem de nou les albergínies per la banda de la polpa i li donem un cop de forn amb el gratinador encés. Una veritable delicatessen. Val molt la pena fer-ho amb albergínies japoneses, de fet quasibé és imprescindible!

Leave a Reply