Bé, la veritat és que no és ben bé així, vull dir que la cocció de les albergínies de fet es fa amb oli de sèsam a la paella…i després se li dona un toc amb la salsa de miso al forn. En qualsevol cas és una “petita” delicatessen, un entrant absolutament deliciós.

Ingredients:

400 gr d´albergínies japoneses, 1 cullerada d´oli de sèsam

2 cullerades de miso d´arròs integral, 1 de mirin i una de sake

Tallem les alberginies longitudinalment, pintem l´interior amb oli de sèsam i les cuinem en una paella, uns dos/tres minuts per una banda i un parell per l´altra.

IMG 2224 scaled

Barregem bé la pasta de miso amb el mirin i el sake, pintem de nou les albergínies per la banda de la polpa i li donem un cop de forn amb el gratinador encés. Una veritable delicatessen. Val molt la pena fer-ho amb albergínies japoneses, de fet quasibé és imprescindible!

IMG 2236 scaled