Una petita gran revelació, una troballa formidable, i a més a més la podeu fer a qualsevol època de l´any perquè no es necessari, en absolut, fer-la amb carxofes fresques. De fet, us recomano fer-la amb mini carxofes congelades. I la llimona…va la pena que la tingueu, ja penjaré la recepta…bàsicament heu de tenir llimones amb sal, primer amb un pes a sobre i després tancades en un pot amb el seu suc tres setmanes.
Ingredients:
3 cabdells, 1 bossa de carxofes baby congelades, 1 llimona confitada
1 mozzarella de bufala de Campana, 4 branques de farigola, sal i pebre
unes branques de menta, unes de julivert i unes d´alfàbrega
Bulliu les carxofes, reserveu-les. Piqueu les fulles de menta, julivert i alfàbrega. Piqueu també la llimona, talleu els cabdells i munteu l´amanida amb la mozzarella de bufala escapçada i la resta d´ingredients. Podeu també fer una vinagreta de suc de llimona, toc definitiu. Mega recomanable!