Aquesta fantàstica amanida de cigrons, mango i coliflor o bròquil al curry és de fet un plat únic. Li diem “amanida” perquè porta fulla verda crua i es menja tèbia…
Ingredients:
- 300 gr de cigrons
- 1 mango mitjà
- crèixems o enciam variat
- 1/2 d´una coliflor o bròquil
- 1 ceba figueres
- curcuma i curry en pols,
- sal i pebre,
- llimona,
- oli d´oliva extra verge
Com fer l´amanida de cigrons,mango i coliflor:
- Començarem la recepta escaldant el bròquil o la coliflor durant un màxim de cinc minuts.
- Sofregim la ceba, incorporem els cigrons juntament amb una culleradeta de curcuma i una de curry en pols picantet. Ho saltegem fins que els cigrons estiguin força cruixents.
- Pelem i tallem el mango i l´incorporem a la paella dels cigrons i la ceba juntament amb el bròquil.
- Procedim a muntar el plat amb un llit d´amanida verda a sota dels cigrons.
- I preparem l´amanimenta emulsionant el suc de mitja llimona amb oli d´oliva, sal i pebre.
- Amb aquesta recepta us recomano un vi brisat de l´Empordà, del celler Arché Pagès: La Clau.
- I adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta: