Amanida de cigrons, mango i coliflor

Amanida de cigrons, mango i coliflor

Aquesta fantàstica amanida de cigrons, mango i coliflor o bròquil al curry és de fet un plat únic. Li diem “amanida” perquè porta fulla verda crua i es menja tèbia…

Ingredients:

  • 300 gr de cigrons
  • 1 mango mitjà
  • crèixems o enciam variat
  • 1/2 d´una coliflor o bròquil
  • 1 ceba figueres 
  • curcuma i curry en pols,
  • sal i pebre,
  • llimona,
  • oli d´oliva extra verge

Com fer l´amanida de cigrons,mango i coliflor:

  1. Començarem la recepta escaldant el bròquil o la coliflor durant un màxim de cinc minuts.
  2. Sofregim la ceba, incorporem els cigrons juntament amb una culleradeta de curcuma i una de curry en pols picantet. Ho saltegem fins que els cigrons estiguin força cruixents.
  3. Pelem i tallem el mango i l´incorporem a la paella dels cigrons i la ceba juntament amb el bròquil.
  4. Procedim a muntar el plat amb un llit d´amanida verda a sota dels cigrons.
  5. I preparem l´amanimenta emulsionant el suc de mitja llimona amb oli d´oliva, sal i pebre. 
  6. Amb aquesta recepta us recomano un vi brisat de l´Empordà, del celler Arché Pagès: La Clau.
  7. I adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *