Aquesta amanida de llenties és força estacional perquè porta maduixes, però vaja, podeu posar-hi qualsevol fruit vermell com els gerds, que se´n troben a molts llocs, o quelcom semblant. La idea, però, es que sigui una fruita. Prèssecs molarien, es tracta d´anar probant o pensant en alternatives!
Ingredients :
- 400 gr de llenties cuites
- un enciam
- una ceba vermella
- 1 remolatxa gran cuita
- pipes de carbassa
- unes quantes maduixes
- sal i pebre
- oli extra verge
- una cullerada de llavors de rosella
- 16 tomàquets cherry
Com fer la recepta d´amanida de llenties:
- Partim de la idea que comprem les llenties i la remolatxa ja cuites. En cas contrari, per coure les llenties necessitareu uns 45 minuts, amb un all i una fulla de llorer, i per la remolatxa doncs uns 75 minuts amb el forn a 200 graus i la remolatxa embolicada amb paper d´alumini.
- Tallem tots els ingredients de l´amanida ben petits.
- Netegem l´enciam, el tallem i el posem a la base del plat.
- Tot seguit anem posant la resta d´ingredients, uns a sobre dels altres, en aquest ordre: llenties, ceba, remolatxa, tomàquets, maduixes, pipes de carbassa i llavors de rosella.
- Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un mini video de la recepta:
Pots veure més receptes d’amanida aquí: Veure receptes
Reblogged this on Celler-Adocse.