Amanida de llenties

Amanida de llenties

Aquesta amanida de llenties és força estacional perquè porta maduixes, però vaja, podeu posar-hi qualsevol fruit vermell com els gerds, que se´n troben a molts llocs, o quelcom semblant. La idea, però, es que sigui una fruita. Prèssecs molarien, es tracta d´anar probant o pensant en alternatives!

Ingredients :

  • 400 gr de llenties cuites
  • un enciam
  • una ceba vermella
  • 1 remolatxa gran cuita
  • pipes de carbassa
  • unes quantes maduixes
  • sal i pebre
  • oli extra verge
  • una cullerada de llavors de rosella
  • 16 tomàquets cherry

Com fer la recepta d´amanida de llenties:

  1. Partim de la idea que comprem les llenties i la remolatxa ja cuites. En cas contrari, per coure les llenties necessitareu uns 45 minuts, amb un all i una fulla de llorer, i per la remolatxa doncs uns 75 minuts amb el forn a 200 graus i la remolatxa embolicada amb paper d´alumini.
  2. Tallem tots els ingredients de l´amanida ben petits.
  3. Netegem l´enciam, el tallem i el posem a la base del plat.
  4. Tot seguit anem posant la resta d´ingredients, uns a sobre dels altres, en aquest ordre: llenties, ceba, remolatxa, tomàquets, maduixes, pipes de carbassa i llavors de rosella.
  5. Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un mini video de la recepta:

 

Pots veure més receptes d’amanida aquí: Veure receptes

0 comentaris a ;ldquo;Amanida de llenties;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *