Amanida de mango, col-i-flor i cigrons al curry

Amanida de mango

Fantàstica recepta de Amanida de mango, primer plat sensacional i, si augmentem les quantitats, fins i tot un plat únic: verdura, fruita i proteïna. 100% vegà.

 

 

 

Ingredients:

150 gr de cigrons, 1 mango mitjà, crèixems o espinacs baby a “discreció”

1/4 d´una col-i-flor mitjana (aprox), 1 ceba figueres o 2 de tendres

1 culleradeta de llavors de comí, mostassa i cilantre; curcuma i curry en pols, sal i pebre, llimona, oli d´oliva extra verge

 

Com fer la Amanida de mango 

Pelem i tallem el mango a tires. Passem les llavors pel morter i hi afegim la cúrcuma, sal i pebre. Saltegem la ceba, afegim les espècies i tot seguit els cigrons (els comprem cuits). Finalment hi posarem la col-i-flor, prèviament escaldada durant uns tres minuts, saltegem una mica i ho reservem. Preparem l´amanimenta emulsionant el suc de mitja llimona amb oli d´oliva, sal i pebre. Rentem els espinacs o els crèixems, els posem en un bol i els barregem amb els cigrons i la col-i-flor al curry. Una triomfada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *