Aquesta super amanida de remolatxa amb arengada fumada és molt refrescant, vistosa, fàcil de fer, ràpida, diferent…porta poma, també, que li dona un toc cruixent necessari i que contrasta molt bé amb la remolatxa cuita al forn.
Ingredients:
- 4 filets d´arengada fumada,
- 2 remolatxes cuites,
- 2 pomes,
- 2 escalunyes (opcional)
- 4 cullerades de crema de llet (opcional)
- 1 iogur grec,
- 1 cullerada de vinagre
- 1 cullerada de mostassa de Dijon,
- 1 manat d´anet fresc
- sal
- pebre
Com fer l´amanida de remolatxa i arengada fumada:
- Primer de tot hem de coure les remolatxes. Que si les podeu comprar cuites? Naturalment, però si estem en temporada i són ecològiques us asseguro que val molt la pena que ho feu vosaltres. Les enfornem embolicades amb paper d´alumini a 200 graus durant…dependrà de la mida de les remolatxes. Una horeta si són mitjanes, aproximadament.
- Quan estiguin les deixeu refredar abans de pelar-les i tallar-les a daus.
- Tot seguit talleu les pomes i els filets d´arengada.
- Ho barregeu amb la mostassa, el iogurt i l´anet picat i ho reserveu a la nevera una hora aproximadament.
- Abans de servir-ho poseu-hi una mica més d´anet, i si voleu veure el vídeo de la recepta us passem el següent enllaç, i de pas coneixeu el nostre canal de Youtube: