Aquesta fantàstica amanida de síndria i meló amb feta i olives negres és ja tot un clàssic dels estius a cada nostra. Treta del primer llibre de receptes de “El Comidista”, és un trumfo assegurat!
Ingredients:
- 350 gr de meló
- 350 gr de síndria
- 125 gr de formatge feta
- 50 gr d´olives d´Aragó o Kalamata
- 1/2 ceba vermella (opcional)
- menta i julivert picats
- oli d´oliva extra verge
- sal i pebre
Com fer l´amanida de sindria i meló amb feta:
Tallem les fruites a daus irregulars, eh, no cal que siguin exactes.
Ho barregem amb la menta picada (una bona cullerada sopera) i el julivert (unes quantes fulles, opcional) i ho reservem a la nevera entre trenta i seixanta minuts.
Incorporem el formatge feta tallat a daus petits i les olives, desossades. Ho deixem marinant uns minuts més.
Finalment, al moment de servir-ho, hi afegim l´oli d´oliva i (si es vol) la sal i el pebre, tot i que podeu prescindir de les dues darreres coses.
Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un mini video de la recepta:
Reblogged this on Celler-Adocse.