Amanida de sindria i meló amb feta

Amanida de sindria i meló amb feta

Aquesta fantàstica amanida de síndria i meló amb feta i olives negres és ja tot un clàssic dels estius a cada nostra. Treta del primer llibre de receptes de “El Comidista”, és un trumfo assegurat!

 

Ingredients:

  • 350 gr de meló
  • 350 gr de síndria
  • 125 gr de formatge feta
  • 50 gr d´olives d´Aragó o Kalamata
  • 1/2 ceba vermella (opcional)
  • menta i julivert picats
  • oli d´oliva extra verge
  • sal i pebre

Com fer l´amanida de sindria i meló amb feta:

Tallem les fruites a daus irregulars, eh, no cal que siguin exactes.

Ho barregem amb la menta picada (una bona cullerada sopera) i el julivert (unes quantes fulles, opcional) i ho reservem a la nevera entre trenta i seixanta minuts.

Incorporem el formatge feta tallat a daus petits i les olives, desossades. Ho deixem marinant uns minuts més.

Finalment, al moment de servir-ho, hi afegim l´oli d´oliva i (si es vol) la sal i el pebre, tot i que podeu prescindir de les dues darreres coses.

Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un mini video de la recepta:

 

0 comentaris a ;ldquo;Amanida de sindria i meló amb feta;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *