Anec a la taronja

Recepta fàcil de carn feta només amb cuixes i ales d’anec, ja que els pits quedaran massa fets a la cassola. També s’hauria de cuinar amb taronja amarga, tot i que la recepta és feta amb taronja normal. Recomano que utilitzeu la carcassa per fer un brou i així acabar de donar un toc brutal al plat, una veritable delicatessen pel paladar. Resumint, anec a la taronja amb espècies, fàcil de fer, així doncs som-hi.

Ingredients per fer la recepta:

  • 1 ànec mut…o 4 cuixes i les seves ales (millor)
  • 1 cabessa d´alls,
  • 50 gr de gingebre,
  • mig litre de suc de taronja (o 250 i 250 de brou d´ànec)
  • 2 cullerades de salsa de peix,
  • 2 cullerades de sucre de canya integral,
  • 2 llavors d´anís estrellat
  • 3 xilis vermells,
  • 3 talls de lemon grass,
  • un manat de ceba tendra
  • oli d´oliva,
  • sal i pebre

Com fer Ànec a la taronja

  1. En una cassola sense oli marquem les cuixes i les ales d’ànec, salpebrades. Les reservem
  2. En el greix que haurà deixat anar la bèstia hi sofregim els alls i el gingebre, el xili i el lemon grass tallat a talls grossos (així després els podreu retirar amb més facilitat).
  3. Moment de posar-hi l´anís, la ceba i el sucre.
  4. Uns minuts i recuperem els talls d´ànec, posant-los de nou a la cassola amb el suc de taronja, el brou (opcional) i la salsa de peix.
  5. Tapem i deixem coure més o menys una horeta/hora i mitja.

Podem servir-ho tal qual o acompanyat d´arròs basmati.

Altres receptes amb ànec: Veure receptes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *