Anec al pebre verd

Anec al pebre verd

Fantàstica recepta, gens difícil, al contrari, i no gaire laboriosa. Podeu fer-la amb brou de pollastre si no en teniu o en podeu fer d´ànec, que de fet si en compreu doncs lo seu és demanar que us separin la carcassa per així poder fer el brou i els magrets doncs en podeu guardar un i l´altre el poseu a la cassola tal qual.

Ingredients:

1 ànec mut tallat a octaus, amb els magrets apart

1 ceba, 2 pastantagues, 1 branca d´api

grans de pebre verd a discreció, farigola

sal i pebre, vi blanc

 

Jo us explico com vaig fer la recepta, té poc a veure amb el que diu al llibre, però bé, la inspiració i els ingredients eren clarament els d´aquesta recepta, així que…jo vaig enrossir/marcar els trossos de carn, els vaig reservar i a la mateixa cassola hi vaig fer un sofregit amb les verdures que tenia. Vaig tornar aposar els trossos d´ànec a la cassola, ho vaig ruixar amb vi i quan es va evaporar ho vaig mullar amb el brou que tenia fet amb verdures i la carcassa de l´ànec, a més a més de posar-hi un parell de cullerades de pebre verd. Mentrestant havia posat a escalfar el forn a 180 graus, destí de la cassola quan aquesta comenci a bullir, tapada. Una horeta llarga, potser una mica més, aneu-ho comprovant. Els magrets podeu marcar-los de nou una mica i afegir-los a l´olla, cruets, abans de servir-ho o que es vagin fent amb tot el guisat. Queda espectacular, molt gustós!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *