Anec amb verdures i pinya

Anec amb verdures i pinya

Aquesta recepta d´ànec amb verdures i pinya, originària de Myanmar, l´antiga Birmània, és una passada. Intensa, saborosa, fresca, una veritable explosió de sabors asiàtic que et fa estimar encara més aquesta cuina tan espectacular. Porta gingebre, el tret distintiu d´un plat juntament amb la pinya,en el que es un contrast de sabors magnífic.

Ingredients:

  • 2 o 3 magrets d´ànec, depenent de la seva mida
  • 2 grans d´all,
  • un bon tros de gingebre fresc,
  • 2 xilis vermells (opcional)
  • 150 gr de pebrot vermell
  • 150 de verd
  • 400 gr de pinya natural,
  • 100 gr de ceba tendra
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • 1 cullerada de salsa d´ostres
  • una de vinagre d´arròs
  • 100 ml de brou de pollastre
  • una mica de midó de blat o farina

Com fer la recepta d´ànec amb verdures i pinya:

  1.  Tallem els magrets a tires i la pinya a mitges rodanxes.
  2. Tot seguit fem el mateix amb les verdures, a juliana.
  3. Tot seguit saltegeu l´ànec. El reserveu.
  4. A continuació comencem a saltejar les verdures, començant pels pebrots. Seguim amb la ceba i finalment hi afegirem també la pinya.
  5. Feu bullir les salses amb el vinagre d´arròs i el brou i llavors ho espessiu amb el midó de blat o amb farina.
  6. Torneu a posar les verdures, la pinya i la carn al wok, hi tireu la salsa, barregeu i ho portem de nou a ebullició.
  7. Finalment només ens queda emplatar. Un plat magnífic que, si voleu, podeu completar amb arròs basmati o glutinós.
  8. Amb aquest plat us recomano un vi blanc especial de la zona del Bierzo, un godello de vinyes velles vinificat per un francès afincat a la zona anomenat Gregory Pérez
  9. Us adjunto el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el video de la recepta:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *