Aquest arròs va sortir especialment bo. S´utilitza el curry no picant, el que bàsicament coloreja i dona un sabor especial als plats, i els altres ingredients poden variar segons vulgueu. Jo no hi vaig posar pèsols (mai en poso…), però vaja, si us agraden segur que deuen quedar-hi bé…
Ingredients:
arròs (a ull…un parell de grapats grossos per persona…)
250 gr. de xampinyons
1 poma
pebrot vermell escalibat ( o en llauna…)
2 cullerades de curry
2 talls de bacon x persona
3 salsitxes de pollastre x persona
Primer es posa a coure l´arròs, amb una fulla de llorer i un gra d´all. Mentrestant es preparen els xampinyons; es tallen i es couen amb margarina, una mica de suc de llimona, sal i pebre. Es posa a escalibar un pebrot al forn, només amb el gratinador, més ràpid i molt més gustós. Es salteja la poma, tallada a daus (més o menys) i es couen les salsitxes a la planxa, on tot segsuit hi farem el bacon.
Quan tenim l´arròs cuit el tirem a la paella on tenim la poma i els xampinyons, ho barregem bé i hi afegim el curry. Unes quantes voltes més i hi tirem el pebrot vermell escalibat tallat petit i les salsitxes, tallades també petites. Ho servim amb els talls de bacon sencers a dalt del plat.
Ja us dic, va quedar super bo. He de dir que ni les salsitxes (idea meva) ni la poma (idea de l´Anna) sorten a la recepta original, que es pot complementar amb un ou ferrat per a cada persona i amb una mica de plàtan fregit…