Recepta improvisada amb el que tenia a mà, recomano en tot cas fer servir aquests mateixos ingredients a fi d´obtenir un resultat que qualificaria de molt bo, molt gustós i que es podria enriquir amb carxofes, tot i que llavors ja no tindria el mateix gust…
Ingredients:
4 mides d´arròs, entre 160 i 200 grams
1 litre i mig de brou de pollastre
1 conill tallat a octaus
1 ceba grossa
100 grams de bacon
2 bons grapats de trompetes de la mort (seques)
sal, pebre
farina
Possem a hidratar les trompetes amb aigua. Enrossirem el conill, prèviament salpebrat i lleugerament enfarinat, en una cassola on més endavant hi farem un bon sofregit de ceba, tallada a dauets ben petits, i sofregida molt lentament, quasi fins a caramelitzar. Saltejarem llavors el bacon, tallat a tires, per afegir-hi l´arròs quan estigui ben ros. Anacarem bé i mullem amb el brou, aprox una mida d´arròs per tres de brou, després d´haver-hi afegit els trossos de conill i que tot el conjunt estigui ben integrat. Deixem coure uns quinze minuts o fins que l´arròs estigui a punt. A mitja cocció hi afegim, tallats, les trompetes…i si ens quedem sense brou sempre podem utilitzar l´aigua d´haver hidratat els bolets.
Rectifiquem de dal i pebre, deixem reposar tapat uns tres minuts i ho servim. Boníssim és poc.