Arròs cremós de musclus al safrà amb formatge curat

Arròs cremós de musclus al safrà amb formatge curat

Una recepta aparentment molt senzilla, que ho és, però que encara és més bona del que sembla!

Ingredients:

2 cebes tendres

100 gr de mantega

300 gr d´arròs carnaroli

4 gr de safrà

100 ml de cava/vi blanc

1 litre aprox de brou de peix

500 gr de musclos

100 gr de formatge de vaca curat i ratllat

 

Potxem la ceba amb la mantega. Fem els musclus al vapor, retirem la carn de la closca i ho reservem. Incorporem l´arròs a la cassola, afegim el safrà, donem unes voltes tot anacarant l´arròs i ho ruixem amb el cava/vi blanc. Quan s´hagi evaporat l´alcohol i reduït una mica anem afegint l´arròs a poc a poc, modus risotto, remenant-lo tot sovint, fins que estigui al dente. Moment de posar-hi els musclus, afegir-hi un xic més de brou (molt poc!) si és necessari i reitrar-ho del foc. Hi posem ara la meitat de la mantega que teniem per a la recepta, el formatge i ho barregem, ho treballem amb energia, que quedi molt ben integrat, i ho deixem reposar tapat uns pocs minuts per servir-ho a continuació, després d´haver rectificat, si fós necessari, de sal i pebre. Super recomanable!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *