Sí, ja, un arròs amb conil…però amb trompetes de la mort. El detall té la seva importància, sobretot si utilitzes bolets secs i, en conseqüencia, l´aigua d´haver-los hidratat. Si a sobre aquest arròs en concret no porta ni ceba ni tomàquet doncs ens trobem definitivament amb quelcom diferent.

Ingredients:

1 conill tallat a octaus, 300 gr d´arròs bomba, 50 gr de trompetes de la mort seques, 1 porro, 1 pebrot verd, 2 grans d´all, 3 carxofes (opcional, no present a la recepta original) brou de verdures o de pollastre (opcional)

Posem a hidratar els bolets. Daurem els trossos de conill, els reservem i en el mateix oli sofregim el porro i el pebrot. Torn de les carxofes. Incorporem les trompetes i l´all, i en uns minuts, l´arròs i els trossos de conill. Anacarem bé i mullem amb el/s brou/s. Jo vaig fer un 30% aprox de brou de pollastre i un 70% de l´aigua de bolets. Cocció a foc fort/mig fort i en uns 15 minuts, depenent de l´arròs, ho tindreu llest.