Arròs de conill amb trompetes de la mort

Arròs de conill amb trompetes de la mort

Sí, ja, un arròs amb conil…però amb trompetes de la mort. El detall té la seva importància, sobretot si utilitzes bolets secs i, en conseqüencia, l´aigua d´haver-los hidratat. Si a sobre aquest arròs en concret no porta ni ceba ni tomàquet doncs ens trobem definitivament amb quelcom diferent.

Ingredients:

1 conill tallat a octaus, 300 gr d´arròs bomba, 50 gr de trompetes de la mort seques, 1 porro, 1 pebrot verd, 2 grans d´all, 3 carxofes (opcional, no present a la recepta original) brou de verdures o de pollastre (opcional)

Posem a hidratar els bolets. Daurem els trossos de conill, els reservem i en el mateix oli sofregim el porro i el pebrot. Torn de les carxofes. Incorporem les trompetes i l´all, i en uns minuts, l´arròs i els trossos de conill. Anacarem bé i mullem amb el/s brou/s. Jo vaig fer un 30% aprox de brou de pollastre i un 70% de l´aigua de bolets. Cocció a foc fort/mig fort i en uns 15 minuts, depenent de l´arròs, ho tindreu llest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *